Bedenktijd en retourneren

Voor alle producten gekocht bij Lingerie Bo heb je volgens de Belgische wet betreffende de handelspraktijken, de voorlichting en bescherming van de consument van 12 april 2010, een bedenktijd van 14 kalenderdagen. Aan het afzien van de aankoop is geen betaling van een boete verbonden en dit kan zonder opgave van de redenen.
Deze periode gaat in vanaf de dag die volgt op de levering van het product.  Tijdens de bedenktijd verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de goederen en de verpakking. Er is geen verzakingrecht wanneer het product en de verpakking niet meer in originele, complete, onbeschadigde, verkoopbare en ongebruikte staat verkeren.
Vanuit het oogpunt van hygiëne zijn aanvullende retourvoorwaarden van toepassing.  In algemene zin wordt je verzocht om de broekjes te passen over de eigen slip.  In het geval dat na retourzending wordt geconstateerd dat dit niet gebeurd is, of dat de artikelen gewassen of gedragen werden, behouden wij ons nadrukkelijk het recht voor om de artikelen te weigeren.  In dit geval wordt het aankoopbedrag niet teruggestort en ontvang je van ons bericht per mail.

Wanneer je gebruik wenst te maken van het verzakingrecht dien je dit binnen de gestelde 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product schriftelijk of telefonisch kenbaar te maken. Je ontvangt daarna van ons een bevestigingsmail die je bij jouw terugzending voegt.  De goederen dien je uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De verzenddatum geldt als controle. De rechtstreekse kosten voor retourneren vallen ten laste van de koper. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds geweigerd en teruggestuurd naar afzender.

Lingerie Bo ruilt de geretourneerde goederen om, of betaalt jou het aankoopbedrag, verminderd met de verzendkosten, binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen terug.  De keuze tot terugbetaling of het plaatsen van een nieuwe bestelling (met een omruilcode) ontvangen we per mail.
Als blijkt dat de goederen niet conform de voorwaarden van het verzakingrecht zijn ontvangen dan wordt het aankoopbedrag niet terugbetaald. Het product blijft in dat geval jouw eigendom. Op jouw verzoek kan het product ook opnieuw naar je worden verstuurd, mits het betalen van de bijhorende verzendkosten.

Goederen verkocht met korting worden steeds ingeruild tegen een tegoedcode/omruilcode.

Goederen moeten worden teruggestuurd naar het adres onder punt Maatschappelijke Zetel.

Maatschappelijke zetel:

Lingerie Bo BV

Bredabaan 414, 2930 Brasschaat, Antwerpe,België
Telefoon: 003236520756
Bereikbaarheid:  maandag t/m zaterdag van 9u tot 18u
E-mail: info@lingeriebo.be
BTW: BE0875506360

ODR-platform: http://ec.europa.eu/odr