In de jeugdcollectie bij Lingerie Bo vind je een groot assortiment aan bh’s en bijpassende slips, boxers en strings voor tieners en jonge vrouwen. Zo vind je bij ons de eerste bh’tjes: met of zonder beugel en al dan niet voorgevormd.

Lingerie Bo heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve merken voor ieder budget. Zo kun je lingerie aanschaffen die bij jou past, want een goede ondersteuning is belangrijk.

Voor wie een maatje meer wil, is er ook veel keuze in push-ups. Het geeft een verbluffend mooie decolleté. Ideaal voor onder feestkleedjes!

Als je een zware boezem hebt, is het niet altijd gemakkelijk om leuke, jonge bh’s te vinden. Bij Lingerie Bo vind je die!

Check ook zeker onze Hanky Panky collectie. Hanky Panky heeft een ruim aanbod aan supertrendy lingerie die over heel de wereld en door veel celebrities wordt gedragen zoals Angelina Jolie, Nicole Kidman en Liv Tyler…Hanky Panky lingerie is een must have!

Onze merken: Calvin Klein, Banana Moon, Antigel, Eberjey, Heidi Klum, Ritratti, Huit, Skinny, Hanky Panky en het trendy merk Love Stories megamooi, een mix en match van verschillende stofjes en prints.
Woody heeft eerste bh’tjes zonder beugel, in lieflijke prints vanaf 65 AA cup. Deze zijn een echte aanrader. Deze worden ook veel verkocht voor onder ballet- en turnpakjes, omdat ze niet tekenen.

De merken in Lingerie voor de jeugd die we voeren zijn: